Thuis Over ons

Geschiedenis

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Guangzhou Chuangyong Sports Equipment Co., Ltd.

 

De Sportuitrustingco. van Guangzhouchuangyong, Ltd, (ook als Guangzhou Chuangyong wordt bekend) wordt gevestigd in Panyu-District, Guangzhou-Stad, de Provincie die van Guangdong. Het is één van de beste leverancier van het pretparkmateriaal in China. Wij zijn een professionele vervaardiging gespecialiseerd in etc. het produceren van binnen of openluchtvermaakmateriaal, zoals de Zachte Speelplaats, Trampoline, Kabelcursus, Zandkuil, Balpool.

 

Met de „kwaliteit eerst, wint de klant eerst“, ons product de binnenlandse en buitenlandse markt. De producten voeren etc. uit naar het derde land, zoals Maleisië, Canada, Australië. Het is over de hele wereld meer en meer populair. Wij hebben een team van het talentenontwerp, techniekteam, verrichtingsteam, na verkoopteam, dat uw elke eisen kan ontmoeten. Tegelijkertijd, krijgen wij ISO9001, Ce-testcertificatie, die de kwaliteit van de producten kan waarborgen. Het is de beste keus u ons kiest.

 

Ik hoop wij in de nabije toekomst een partner kunnen worden. Als u meer over onze producten en ons bedrijf wilt kennen, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Welkom om onze fabriek te bezoeken!!

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Gelukkig Baby&-Varken Teddy

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 60% - 70%

Main Product: Naughty Castle、Trampoline、 Climbing wall、Rope course、Slide and so on.

geschiedenis van het bedrijf

De Sportuitrustingco. van Guangzhouchuangyong, Ltd werd opgericht in 2015, specilized in allerlei speelplaatsmateriaal. Zoals de Trampoline, het Ongehoorzame Kasteel, de Kabelcursus, zandkuil etc. De professionele groep in binnenpretpark met integratie van Themapark, Planning, het Ontwerpen, Productie en installatie. Om de prima Merkleverancier voor pretpark te bouwen.

Begin zaken van de Sportuitrustingco. van Guangzhou Chuangyong, Ltd.

bedrijfsdiensten

Onze Diensten

 

1. CAD tekening-Installatie Instructies
Zodra u de orde plaatst, kunnen wij het Handboek van de klanteninstallatie vrij aanbieden. En andere detaillijst over product, zoals componentenlijst, kunnen wij ook het doen. Enkel te informeren gelieve vooraf ons.

2. Aangepast Ontwerp
Wij kunnen verschillende grootte en structuur in ontwerp vrij maken om het maximumgebruik van uw ruimte te bereiken. En wij stemmen ook ermee in om de ongebruikelijke spelpunten te veroorzaken.

3. Kwaliteitscontrole
Om te verzekeren is er geen probleem om de klanten te verontrusten, houden wij vooraf doend goedereninspectie vóór verzending, en assemblagestructuur.

4. De naverkoopdiensten
Wij dringen bij het aanbieden van hoogste klassenproduct en de dienst aan.
Als om het even welke vragen op ons product betrekking hadden voel vrij ons contacteren.
De tevredenheid van de klant is ons grootste geluk.

 

5.Premium kwaliteit voor Hoge Betrouwbaarheid
(1) gestandaardiseerde productie;
(2) gespecialiseerd beheer;
(3) strikte kwaliteitscontrole;
(4) certificaten: ISOI4001, ISOI8000, ISO9001

 

Bedrijfteam